Ipren-kvinnan

Går omkring lite som på svagis. I ländryggen lurar en låsning. Det finns det inget utrymme för i dagens program. Julbelysningen i flaggstången är på plats och veckans varor är nu inne i allafall. Bara två containrar med läsk kvar ouppackade som får stå kvar i vagnarna eftersom vi ska få golvmattan i butiksentren lagd denna vecka. I morgon kväll blir det flytspackling och sedan till helgen blir det matta lagd. Vi har fått anlita en skicklig yrkesman från grannlandet. Han har lagt matta i solskensrummet nu och det blev otroligt fint. Med lite flyt får vi upp dekorationsväggen innan jul. Däremot kan det bli tveksamt om vi hinner få soffa på plats och kaminröret monterat. Nu tjyvstart med lite adventskaffe med vännerna Sven o Marietta medans skymningen faller blå över vykortet.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.