Juldagsmorgon i julkortet

Vaknade till det hemtrevliga ljuden av Robban snarkningar och Leos knaprande på sitt julklappsben. Stillheten känns så påtaglig att man nästan kan ta på den. På-taglig. Antar att det verkligen är det ordets innebörd.

Idag är det inte lika bistert. -25 känns överkomligt. Gårdagens -36 bet i kropp och själ. R tillbringade 7 timmar ända från morgonen i pumphuset i ladugården med att fixa den frusna vattenpumpen. Frostvakten hade lagt av.

När väl allt fungerade igen. (Han är väl för fantastisk min gubbe som kan fixa allt!) så hade vi en underbart fin julafton tillsammans med min Alexander. Julaftonskaffe på eftermiddagen med Sven o Marietta som firar jul här på campen. Nattsudderi framför tvn och nu – sovmorgon. Mysigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.