Språkförbistring i hundkojan

 Nu blev det svårt. För Leo. Han och jag har ofta små resonemamng om livets viktigheter. Om ripan, korven, småpippifåglarna, skotern eller traktorn. Han förstår så mycket. Vi pratar mycket med honom om allt som händer i vardagen och naturen. Vi härmar fåglar och han springer direkt till fönstret och spanar efter ripan korpen eller räven. Han vet direkt när det är time att köra skoter eller fiska.

 Han favoritsnacks just nu är saffransskorpor. En kvargömd burk hittades i skafferiet och mysst(h)unden till morgonkaffet var given för några dagar framöver. Men när jag höll upp skorpan framför honom och sa vill du ha en  s k o r p a så sprang han till fönstret för att spana efter k o r p e n. Livet är inte bara fullt av svåra val, det är dessutom fullt av svåra ord för en liten hund med höga ambitioner.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.