Dogwhisperskan

 Våran vovve är så sörasam. Eller rättare sagt pratsjuk, men själv säjer han inte mycket…men om blickar och tassar kunde tala…Han vill sitta nära och höra mig prata om alla djuren, skotern traktorn. Helst vill han att jag ska massera honom på ryggen eller på benen. Vi pratar om husse. Helst vill Leo leka apport. Eller springa fritt på sjön. I morse satt det en ripflock i sjölandet och han känner visst deras doft ända in i huset. Hans bakben är ännu inte bra så vi måste ta det lite försiktigt. Husse är ute och snöröjer  med Lillvännen och vi är här inne och knegar på med lite allt möjligt. Prismärker, städar och jobbar med de eviga pappershögarna. Det går ingen nöd på oss här i vykortet.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.