Min vän och jag

 

Ljuvlig förmiddag i Sandviken. Tog mig en kort fisketur tillsammans med min trogne vän. Fisken hade nog tagit sovmorgon och Leo är lite mörbultad efter gårdagens veterinärbesök i Bodö. Hans patellaluxation måste opereras och det ska ske nästa vecka. Hoppas att de kan fixa till det så hans ben blir bra igen. Det är så hemskt att se när han har ont.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Birgitta

    Håller tummarna att operationen går bra. Vi gjorde en sådan op. på vår hund för 1år sedan och han har blivit helt återställd. Lycka till!!

  2. Agneta

    Hej Gunnel!
    En av mina hundar har opererat patella på båda knäna. Det var jobbigt och lång konvalecens och mycket rehabträning. Men hon blev frisk som en nötkärna och jag är glad att jag gav henne den chansen till ett perfekt hundliv! Vart får ni åka för den operationen? Närmast från mig var Luleå. Lycka till med operationen!
    /Kram från Agneta

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Agneta (2013-02-19 20:36)
    Det blir Bodö som gäller för oss eftersom det är närmast ,men även för att den kliniken har ett så gott renommé. Hoppas vi får riktigt bra instruktioner om hur vi ska klara de första veckorna med det här lilla energiknippet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.