Dragspel och multivitamintest

Orken sackar en aning. Efterlyste tips på energiboost och fick ett konstruktivt tips av Barbro: Dragspel och multivitamin! Det låter onekligen sprittande på alla sätt och kanske kan kolsyra blodet och bygga upp ett tryck så man skjuts iväg som en katapult till tvätthögen och dammråttorna. De har fått föröka sig lite väl mycket de senaste veckorna. Nu ska tipses testas. I brist på inspelad dragspelsmusik får jag väl ta en trudelutt på mitt lilla lånedragspel. Upp till kamp emot kvalen kanske?!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Johanna

    Hej! Vill bara tala om hur trevligt det är att läsa om dina åsikter och tankar om äldreomsorgen…jag arbetar själv på ett boende för dementa och känner igen mig i det du tänker……visst är det underbart att arbeta inom äldreomsorgen :))

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Johanna (2013-02-21 14:59)
    Det gläder mig Johanna. Även om jag inte jobbar direkt i vården längre så har jag hjärtat varmt och angeläget för de demenssjukas sak.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.