Halo Halo

Gårdagens himlafenomen med en oval halo kring månen visade sig mycket riktigt annonsera  dramatiskt väder. I alla avseenden kan man verkligen säja…… Temperaturen gick från -27 till +3 på mindre än ett dygn. Kraftiga vindar den gångna natten och så kronan på verket – dagens skörd av tre svallande toalettstopp.  

R fick äran att "kavla upp ärmarna" redan i ottan på herrarnas och lösa det första stoppet. I skrivande stund  brottas han med ett igenfruset torrdass. Så när det tredje larmet nyss kom av dessa "goda ting" – stopp på damernas toalett – så var det bara att svälja fisförnämiteten, ta på sig gummihandskarna storstövlen och utrusta sig med  lite specialmanicker samt åtgärda per omgående.

Nu hoppas jag att även R lyckas med sitt trista uppdrag och snart får komma in, tvätta av sig arbetsdagen och göra kväll. Sedan hoppas jag förstås att man inte försöker få in "fyra elefanter i en folkvagn" nån mer gång under den närmaste framtiden.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.