Räknar minuterna…

Gräddar bullar för brinnande livet och räknar minuterna tills avlösning i butiken. Jag ska få ta ut en timmes l u n c h !!! Underbart! Med lunch menar jag givetvis en fisketur till närmaste borrhål. Äta kan man göra i ett annat liv. Snart kommer solen fram. Morgonens regn lugnade ner sig, men lite vindar verkar vi få stå ut med. Fullt  hus på campen. Alla möjliga sortes trevliga gäster och kunder är här och njuter av vad fjällvärlden har att bjuda på. Pillrar lite med vår nya facebooksida mellan kunderna. Företagssidan Sandvikens Fjällgård AB ska ersätta facebookgruppen Sandvikens Fjällgård. Hoppas alla 640  och ett stort gäng till ansluter. Gå med även du och njut av kommande fina vårvinterbilder, aktuella väderobservationer och trevligheter som händer här.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.