Lunchtajm!

 Äntligen är arbetsdagen över. Campen är proppfull med glada påskfirare och norskarna har varit på ett sjusärdeles shoppinghumör de här dagarna. Maten är klar och nu väntar jag bara hem R från skoterklubbens årsmöte så vi kan få oss dagens första mål. Han verkar nästan ha en förkärlek för att sylta in sig i alla möjliga och omöjliga sammanhang – av egen fri vilja och vill gärna få med mig. Men se den gubben går inte! Jag fattar inte att han orkar.

Själv är jag numera allergisk mot möten i alla de former. Jag  fick antagligen en överdos  av inrutade möten från barndomen så nu uppskattar jag stort att kunna välja bort nästan allt i mötesväg. Hemma är bäst. Så är det bara. Och jag har förmodligen redan pratat och svamlat min kvot i olika forum genom livet  så det känns alldeles lagom att möjligtvis trycka eller låta bli att trycka på en gillaknapp för min del

Önskar er alla en härlig påsk. För det är precis vad vi tänker ha här uppe bland alla trevliga människor i vykortet.

 

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Mona (2013-03-29 23:10)
    Mona! Det känns konstigt att ni inte är här. Ni är saknade av många, men vi förstår att ni har det finfint hemma i Tjärnliden. Hoppas vi ses snart!! Hälsa familjen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.