Lägga en kabel på vattenfall!!

 Usch vad less jag är på dessa ständiga strömavbrott. Eftersom vi är i änden av linjen så är det knappt att vi "räknas" Vi får ideligen övertyga felanmälan om att vi faktiskt är utan ström, då det hos dem ser ut som om felet är avhjälpt, ligger hos oss eller något annat bortförklarande. Det har blivit sämre och sämre för varje år och  vi får lägga ned massor med merarbete  och pengar för att försöka klara frysar och kylar i butiken.  Man är så utsatt när det bara finns en leverantör här. Egentligen har man lust att skita i dem och byta till någon som är intresserad av att ge god service! Bara under tiden jag skrivit detta har strömmen gått 2 gg. Ibland kan den vara borta 5-6 timmar.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Maria Skiddi (2013-06-07 23:06)
    Vi har två diesel/bensindrivna, men det är ett macklande varje gång och de klarar bara frysarna/kylarna inne i butiken. Skulle behöva något mycket större :/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.