Som fallen från skyarna

flugsIdag damp det ner från skyn – stuggrannar från Gautosjö. Så läckert att snabbt kunna förflytta sig med eget plan. Om man har nerver till det förstås:) R blev omedelbart sugen på att sätta igång och meka med sin flygande gummibåt. Jag förstår honom, men har som ni vet förstås mycket blandade känslor inför den farkosten. På något sätt känns grävmaskinen som en mycket mer jordnära hobby där man på sin höjd kan vricka foten vid nedhoppandet eller i värsta fall braka genom jordskorpan på Kinasidan.

flygarn

4 kommentarer

  1. Solweig

    Vilken underbar bild och den förmedlar verkligen naturens vidunderliga storhet och den där fantastiska ”Tystnaden” som man bokstavligen kan ”ta på”. Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.