Frigjorda konstigheter

Så är jag hemma igen hos mina boys här i vykortet. Anlände igår kväll och den ene raringen var gladare än den andre. Fick bevittna ett femminuters ystert frispel med gläfsande glädjesprång och hopdragna trasmattor från den ene och ett mer innerligt men mer balanserad välkomnande av den andre. Ni får själv gissa vem som gjorde vad;) Det förkokta tevattnet hade just tagit slut så min hemkomst var efterlängtad.

En långdragen hemresa med stopp för spa och mammabesök gjorde (trots alla trevligheter) blåknut på tillvaron och jag vaknade i morse med en vidrig migrän som däckade mig halva dagen. Jag har teorier om dålig sittställning vid bilkörning eller också blev den grundliga ryggmassagen av min buckliga rygg, som tydligen var fullkomligt nedlusad med spänningsknutor (enligt vad massösen sa) för mycket för mig, och frigjorde en massa skit som mynnade ut i denna hemska huvudvärk. Min bröstrygg är idag öm som ett öppet sår och alldeles svullen. Massagen var underbar, säkerligen behövlig och hon visste definitivt vad hon gjorde, men jag kanske inte tålde att få säsongen(ernas) samtliga stressknutar uppknådade i ett enda nafs. Det känns som det frigjorde en massa inkapslade konstigheter i kroppen och nu är jag ganska spak och saltvattensstinn.

Hoppas snart att vara i högform igen för att orka med ripjägarsäsongen. Hoppas på ett par fridfulla mellandagar innan det brakar igång igen. Vill gärna få lite tid att smälta alla fina minnen från den gångna helgen och hinna gå igenom bilder och tankar. Tack och lov för bilder och texter som hjälper min trötta hjärna att komma ihåg ett och annat.

2 kommentarer

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Det var härligt men det vete 17 om jag vågar göra om det. Det blev lite väl häftiga efterverkningar. Var nog lite ovan att njuta på det viset:) Får inskola R så han gör det lite pö om pö:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.