My handyman

Idag fyller vännen min 65 år. Det är obegripligt och känns mer som om det vore tvärtom – jag 65 och han 54. Om man ska gå efter steglängden i alla fall…. Det har varit en solig och fin födelsedag för jubilaren och tårtorna har stått som spön i backen. Efter lunch hängde han av sig födelsedagskjortan och hoppade i mekaroverallen. Då var det färdigmaskat för idag. I kylen ligger en smaskig renfilé och mojar till sig. Den är inbjuden som ”huvudperson” till dagens middag,  men egentligen skulle vi behöva äta tårta dagen lång!! Trevlig post och hälsningar från familj, vänner och bekanta värmer i hjärterötterna på oss båda. Själv kan jag inte låta bli att fundera över hur den där dagen för 65 år sedan förlöpte då en liten lintott kom till världen. Jag minns iallafall hur jag – som egentligen inte tror på horoskop alls – satt och kollade upp om jag som kräfta och han som jungfru (fniss) skulle funka ihop, om det alls var lönt att nappa på den här enträgna mannens kaffeinviter. Det kunde gå riktigt på tok, eller så funka rätt bra enligt stjärnorna.

pang1pang2pang3pang4

 

 

6 kommentarer

  • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

   Tacklar för hälsningen! Ibland längtar vi dit, till lugnet och ron! En fin höst önskar vi er

 1. Erik

  Stort grattis på 65-årsdagen och väkommen in bland pensionärerna. Se nu till och fira i några dagar med sofflock, ripjakt och lite smått och gott på bordet!
  Hälsningar Erik

  • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

   Jubilaren hälsar och tackar å det varmaste:) Han ska försöka ta er på orden. men måste nog börja med att skaffa ett sofflock. kanske ev en soffa till det;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.