Inlandspygme i repris

Precis som  jag skrev för nästan exakt två år sedan så är fortfarande min ringa  längd en källa till frustration – utom när jag ramlar förstås. Då har man praktiskt nära till backen. Men för en inlandspygme av blandras som undertecknad, uppstår nu och då en del praktiska problem. ( Jag har hört säjas att det finns 6 folkslag i mitt blod, fast ej fått svart på vitt angående detta.) Problemet för dagen är min ”underlängd”. På grund av den uppstår ständigt problemet att jag inte når ner till golvet med fötterna vid sittande. Förutom att det ger fysiska besvär som myrkrypningar och irritation i underbenen åstadkommer det även ett visst avkall på min pondus och trovärdighet. Vem repekterar ett litet fruntimmer som sitter och dinglar med benen?? Det kan ingen knytblus eller axelvadd kompensera. Nej, det är bara att inse att det är jag och en viss herr Marjasin i mitt lag. Kanske dags att anlägga en liknande mustasch och se om det ger effekt. Idag sitter jag med mina tjocksocksprydda fötter på en skrivarkartong pysslar med fakturor och kvitton och morrar över mina stickande fötter. Ska man verkligen behöva kliva i platåskorna igen?? Njasi. Har nog trippat omkring i högklackat halva mitt  liv och tänkte inte behöva hamna i den kvinnofällan igen mer än möjligen vid enstaka högtidliga tillfällen. Å andra sidan får man väl vara tacksam så länge man når ner till golvet när man står :) Hur gör ni andra kortisar? Har du något bra tips? (förutom att köpa lekstugumöbler)

4 kommentarer

 1. Anna

  Har tyvärr inga tips angående längden – är nämligen själv av praktisk medellängd. Däremot kanske magnesium kunde hjälpa mot krypningarna i benen. Finns som brustablett på vanliga mataffärer, typ Ica. Tack förresten för en härligt inspirerande blogg med vidunderligt vackra bilder och roliga, samt tänkvärda texter. Hoppas ni alla mår bra i övrigt:)

  • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

   Tack för tipset! Ska testa magnesium:) Roligt att du gillar bloggen:) Ha en fin söndag:)

 2. Michael Forsberg

  Hej!Som bekant så är det inte storleken det hänger på:)) All respekt och beundran har du!Fy sjutton för knytblusar å axelvaddar!Ha det så bra och sköt om er.

  .

  • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

   🙂 Tur är väl det! Man kan kompensera mycket med vinkel och hastighet har jag hört:))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.