Storm

Det verkar som om kvoten snö för hela riket har koncentrerats hit till oss. Det har varit ett fruktansvärt busväder idag och folk har inte kunnat vara ute. En och annat har gjort tappa försök att trotsa vädret men snabbt vänt åter till stugor och husvagnar. En grupp bretonägare har haft kurs tillsammans med Hundskolan Vision och faktiskt varit med vovvarna i ripskogen hela dagen. De kom möra och rödkindade tillbaka hit till campen. Nu blir det en lugn kväll inne. Lördagshandeln blev det inte mycket av med, men vi fick en hel del nyttigt papperjobb gjort mellan snöskottningarna.

2 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    DEN snön kunde ha behövvts här i skellefte´då det är skoter VM i helgen!!! plus 6 grader igår, regn å en blåst som liknar, ja storm. En djädra massa skitisnö för X antal stålar fraktade till Vitberget för att ”rädda” tillställningen.

    Håll i dig i spiskroken Gunnel och trevlig helg! Jag jobbar hela helgen det är lika så gott hur som haver i detta väder, men! vi har sett sol 2 dgr ett tag å den lampan har man saknat! plus 24 i inglasningen idag sade maken! Härliga tider stundar!

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Ajdå…Hur gick skoterVM utan SNÖ??? Nu ser vi fram emot solens ankomst!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.