Grand Slamtömning och Skitfiske

bitti

05.30 bar det av ut på den tysta sjön. En vacker dag har börjat. Att ställa klockan så tidigt är min enda chans att få ett par timmars fritid nu och då. Idag hade fisken sovmorgon – ända till en kvart innan hemfärd. 4 fina feta fick följa mig hem, och Robbans lunch är rädddad. Från detta rena fina vita krispiga landskap och ett fint skitfiske, landade jag hemma – rakt i slamtömningen – som inte är världens kuligaste grej. Men alldeles nödvändig förstås inför anstormningen av folk nu till påsken. Många tror dessutom – felaktigt nog – att vi är en vägtoalett och förstår inte att vi är en privat tomt m camping.

I morse  toppades nog alla idiotiska incidenter av en tyskregistrerad minibuss som körde ner på planen där våra årsgäster står. Föraren kliver ur och ställer sig helt fräckt och pissar mot vår sopcontainer. Robban gick dit och frågade vad i helskotta han höll på med. Hans referat från händelsen var oslagbart. Särskilt när han bad om tyskens hemadress så han kunde komma och återgälda pissandet hemma på hans gård. Man har en hel vildmark tiotals mil av ödsliga vägsräckor med parkeringsplatser där man kan lätta på blåsan. Men på den enda privata gården på miltals håll  väljer man att stanna och pissa på egendom.  Våra grannar i polcirkeln har haft stora problem när busslaster med folk kliver in på privata gårdar och sätter sig var som helst och uträttar sina behov. Måttligt kul att rensa upp efter dessa. Nåväl. Nu är det nog med skitsnack för idag. Önskar er alla en fin vårdag.

 

 

6 kommentarer

 1. MICKAN¸.•°`♥✿⊱╮

  Det är ju fasiken inte klokt när dom gör så. Samma med jägarna här som jag fick säga till. Det är milsvis med natur, men dom måste stå precis vid hörnet så man kan skita ner sig när man hör smällen.

  Bra gjort av din man.

 2. mexan

  PS
  Kom att tänka på en sak;skulle ”man” du-ni-vi kunna skriva om en sådan sak och beklaga sig-mig-oss, om det var NÅGRA ANDRA än vita tyskar? Jag är rädd för att det är omöjligt..

 3. Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

  Ja man måste få säja ifrån – även fast man önskar att folk skulle begripa det av sig själva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.