Celebert igen!

Försöker vinka lite och kalla på solen men han är lite svårflörtad idag. Dock har någon stängt av den övre vattenspridaren och det är torrt och fint ute. Idag kommer nämligen Åsa Åberg min inte så gamla vän och arbetskamrat hit tillsammans med en kompis för att andas fjälluft och mysa. Om hon inte ångrar sig i sista minuten och följer ett gäng gubbar till Saltströmmen för att fiska:) Känner jag henne rätt så blir det en del spänstiga utfärder och härliga samtal. Alltid lika kul att träffa denna härliga tjej!  Bäst att dammsuga röda mattan! Välkommen Åsa och Carina!

2 kommentarer

  1. Åsa Åberg

    Tusen tack för en underbar helg. Ni har alltid så öppna hjärtan och jag känner mig så välkommen till vykortet. Hann med flera strapatser och fick se mycket vackert. Bilder kommer, jag lovar! Kramar

  2. Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

    Men tack själv Åsa!! Känner mig glad och ”energized” idag. Jag tittade nyss på den fantastiska presenten – all fin torkad svamp<3 och dricker förmiddagskaffe i min nya fina kopp. Tack fina Åsa! Hälsa Carina Mr T och välkommen åter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.