Ditt bästa tips!

Nu efterlyser jag ditt bästa kantarellrecept. Eller svamprecept för den delen. Jag är ganska novis på området men vet  att det finns fullt av skatter ute i receptböckerna. Ser fram emot att bli nedlusad med smaskigheter!

2 kommentarer

  1. Allan Karlsson

    Å, dessa kantarellstuvningar min kära gjorde när hon var frisk och levde. Och gå ut i skogen efter svamp nu det går inte med dåliga ben och onda fötter. Hoppas på min duktiga sonhustru, hon kanske gör liknande stuvningar som min kära, recepten finns kvar. Jag kan dock inte skicka dem till dig.
    Gunnel, ibland så tittar jag in på din hemsida och blir glad för dina ord om natur och annat du håller på med. Och så förstås Fjällgården, har ni många besök på den? Allan Karlsson i Vagnhärad hälsar dig med familj på förhösten, ha det gott !!

  2. Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

    Härligt att hon skrev ner sina recept så eftervärlden kan få njuta av dessa kulinariska läckerheter. Just nu har vi fullt med glada ripjägare här så livet rullar på i 100 knyck. Men jag försöker fånga dagen och njuta av det som finns runt omkring mig emellanåt. Önskar dig allt gott Allan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.