Rockar fett

Som så ofta går jag tillbaka i bloggen och ser vad som hände vid en viss tidpunkt. Nu blev jag verkligen full i skratt när jag ser det här blogginlägget som är ganska precis två år gammalt, men passar på pricken även idag. 

Svissade ett par extra varv för Robban vi frukostbordet imorse i ett plötsligt anfall av eufori över de 4 försvunna kilona. Karln såg ut som en fiollåda i ansiktet….. Noll reaktion!  Vad menades med detta?? Besvikelsen låg på lur… Han såg absolut ingen skillnad….Ja, du läste rätt! Denne modige man VÅGADE faktiskt säja det rakt ut, men med förmildrande tillägget :D et beror kanske på att jag ser dig varje dag.

Med en smula list hade han här kunna ta sig för pannan på bästa/värsta amerikanska Extreme makeover-stil, och bjudit mig på ett Å maj gaaaaad!!! i ren och skär (om än fejkad) hänförelse över min ”slanka” uppenbarelse.  Men icket den här gubben inte! Han är rakt igenom sann hjärtat mitt. När jag svalt besvikelsefröet tillsammans med andra osmältbara ”boss” och min feta ryska yoghurt så gladdes jag istället över det. Robban kan man lita på!

Igår slog jag till igen. Denna gång var det dock inte Tv-shop som fick leverera utan R köpte snällt det jag beställt från Intersport i Arvidsjaur. En träningsrockring borte tyngresort´n. I tyngsta laget för mig  skulle det visa sig.  En alldeles egen polcirkel!! Lite väl tung för en novis som mig. Den här rekommenderas för ”vältränade” vilket jag definitivt inte kan stoltsera med att vara. Jag får väl börja med att säkra den mellan ett par bilringar så får vi se hur det går.

Mitt allra första försök som genomfördes alldeles nyligen på köksgolvet i min ensamhet, resulterade i ett stycke upphetsad/livrädd hund som genast anslöt sig till Fläskets befrielsefront och försökte rädda mig från rockringen.

Med Google Earths hjälp kan du nu måhända zooma in polcirkeln och spana. Spana efter förintade fettceller som massakrerats. Om du ser något som liknar en mycket liten planet  som hysteriskt snurrar och definitivt har kommit ur sin bana och som omges av solar och månar i en skev och mycket  oregelbunden bana – så är det bara lilla jag som ”rockar fett”. 4 kg lättare och snart med en nygammal midja i sikte!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.