Plötsligt händer det!!!

Plötsligt händer det. Molnen lättar och det har slutat snöa. Ur dimmorna stiger Björntoppens silhuett fram – majestätisk och vacker. På Gunnels gym har det varit intensiv aktivitet den senaste veckan då jag till viss del har ”vikarierat” för R vad gäller snöskottning brosopning och vedbärning. Det känns att man lever i rygg och muskler, men det är väl ett gott tecken hörrni. Antar att det runt om i vårt avlånga land skottats en hel del även av mina bloggläsare. Tyvärr har det myckna snöandet lockat fram ovarnevattnet igen och det är bäst att ha storstövlar på när man är ute och fiskar. Idag är jag fjättrad vid pappersträsket, men tittar upp och ut då och då och ryser av välbehag över utsikten och vetskapen att endera dagen kan jag nog smita ut en stund och rasta livsandarna, maggoten och snöskotern.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.