Mer insnöad än vanligt

insno

gosenos

Nattens busväder har lugnat sig tillfälligt och samlar kraft för det stora ovädret som ska komma senare idag. Just nu ser vi nästan solen och sikten är hyfsad. Några av våra tappra gäster är ute på sjön och fiskar. Vägen är avstängd och snöröjarna kämpar i motvind för att möjligen få den farbar till en eller annan kolonnkörning.

Inne får vi vila lite mellan snöskottarpassen, städa, momspyssla och så klia en viss gosesjuk personlighet under hakan. Han sitter vid min stol och lutar huvudet mot mitt ben. Vem kan motstå detta så säg?? Den andre skäggige ”ynglingen” har för ”ovanlighetens” skull rymt ur mitellan och är ute och mixtrar med något i ladugården. Han har ont – speciellt om nätterna, men har prydligt lagt träningsprogrammet på köksbordet och gapar och sväljer när syster Gunnel serverar värktabletter.

Vi önskar er alla en fin dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.