Lilla världsomseglingen

Tryggt återbördad till hemmets härd efter intensiva och fullspäckade men fina 5 dagar på resa söderut mot Göteborg. Jag har fått träffa alla mina barnbarn, 3 av mina barn m resp och en massa andra härliga människor. Mobilen är full med bilder, hjärtat fullt av kramar och i minnet härliga skratt och samtal. Föreläsningar för personal, ledare, anhöriga och flera politiker i Göteborg samt Älvängen/Ale kommun gick bra men krävde sin tribut. Nu är jag hemma hos mina lurviga killar igen, nöjd men ganska dränerad på energi av allt flängande. Min närvaro var efterlängtad om jag ska tolka deras signaler rätt:) Bokningspärmen som traumatiskt nog varit på drift hela veckan och upptagit timmar, för att inte säja dagar av frustrerad sökning för vissa peRsoner. 17 sek efter hemkomst plockade jag fram den från sin vanliga plats. Ja den hade visserligen krupit in bakom sina rakryggade vänner i pärmraden, men den stod likafullt där.
Han må ha många kvaliteter och vara bra på det mesta, men någon sakletare av rang är han i n t e.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.