Trevlig Torsdag

Dofterna från renkalvfilén, hasselbackspotatisen och kantarellsåsen når näsborrarna och nu fattas bara min andra hälft så kan vi fira våra 10 gemensamma år. Vi kommer att besöka restaurang Vuogga (som har en ytterst frestande meny) en kväll när vi kan vara borta. Ikväll trillar det in stuggäster till sena kvällen så vi måste vara hemma och ta emot dem. Med åren mattas förväntningar om romantiska årsdagar, och nu är man mest nöjd med att ha överlevt dagen och orka ge varann en puss i förbifarten. Men visst skulle det – i sanningens namn – vara trevligt med en liten blombukett. Spisrosor på kinderna får dock duga och en riktigt god middag i skenet av levande ljus, tar bort några år från våra trötta pannor

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.