Krattning pågår!

Vi turas om att jobba i butiken och att kroppsarbeta korta stunder men blir fort kallsvettiga och trötta. Så vi turas om att vila. Att kratta och plocka skräp är ett mycket tillfredsställande arbete. Man ser ett omedelbart resultat och att vistas ute när solen skiner och fåglarna kvittrar är helt enkelt ljuvligt. Det jag däremot avskyr är att gå som en fällkniv och plocka fimpar och portionssnuspåsar som folk dräller och släpper dem rakt ner där de går. Hur är de funtade kan man undra. Till och med inne i butiken har jag hittat begagnade snusar på golvet och likaså tuggummin. Skämmes vill jag säja till dem!

Stormarna brukar dra med sig både ett och annat så det sitter plastkassar liggunderlag sopsäckar och vattenkannor i träden. Och en miljon burkar ligger överallt i vatten och på land. När det blir lågvatten får man vada ut och plocka upp dem ur det klara vattnet.

Snälla Marietta och Carita har hjälpt till och plockat skräp och snyggat till. Det är stora ytor som ska gås över så jag är så tacksam för den hjälpen.

Nu är det dags att tända grillen och äta årets första middag ute på soldäcket. Strax stängningsdax och jag önskar er alla en riktigt fin kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.