1 2 3 4 56!

bloms
Så var man 56 år. Nåväl. I ungefär ett halvår har jag redan gått i tron att jag var 56 så det blev en överraskning att jag ännu bara var 55. Inuti känner jag mig som…typ…44. Är det någon av er läsare som känner igen sig. Jag har i en egen extremt ovetenskaplig undersökning bett flera vänner uppskatta vilken ålder de upplever sig i känslan och de flesta upplever sig ca 10 år yngre än den faktiska åldern. Idag har jag en barnslig glädje över de fina blommor hälsningar och tankar som på olika sätt nått mig med anledning av födelsedagen igår. Roligt!

4 kommentarer

  1. michael forsberg

    Hej!GRATTIS! Man är inte äldre än man känner sej.Sen är ju åldern bara en siffra :-)Guschelov! Själv bestämde jag mej för att sluta fylla år när jag var 40,så där stannade jag nog i sinnelaget 🙂 Men jag har upptäckt att det svänger ganska rejält beroende på hur man känner sej.Ibland känner jag mej väldigt liten å sen känns det som att jag är minst ett par hundra år!MEN nästa år så blir jag TIDSMILJONÄR!Så härligt,underbart!Då ska jag hälsa på i erat kära vykort :-)Det ser jag fram emot.Man kan inte tro att du är 56 år,långt därifrån 🙂 Önskar er allt gott och njut av dina vackra blommor.Sköt om er.

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Tackar i efterskott:) Tidsmiljonär låter otroligt härligt! Ja det är väl då man ska passa på att göra allt man inte hunnit innan! Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.