Osynliga bloggen

Så hände det igen – det trevliga som sker lite nu och då. Att en trogen bloggläsare tittar in här i vykortet pratar en stund och ger sig till känna. Idag stod här plötsligt två stiliga gentlemen – typiskt nog mitt i varuleveransen och den rusch som omger den. Av allt nätet har att erbjuda läste han två skaer. Min blogg och Formel 1:) Det tyckte jag var humor! Men kaffetåren och en stunds småprat kändes trevligt såhär på förmiddagskvisten. Så fick jag lära mig lite nytt om ett och annat – om varför fjällen i Norge och Sverige ser så olika ut.

Det är tydligen inte bara den gamla vanliga historien om inlandsisens framfart som gäller, utan tydligen spelar bergarters hårdhet och hur kontinenters delning gick till in i bilden. Vi satt faktiskt och spekulerade just kring detta i fjol när vi besökte Lofoten med alla dess dramatiska formationer. Så nu fick jag lite blodad tand att läsa på lite mer om detta.

Frågan kom även denna gång vad som hänt med bloggen. Om jag slutat att blogga. Det är inte den första som undrar. Vk har tagit bort genvägen till bloggen från förstasidan så den är riktigt svår att hitta. Det kanske är meningen att bloggen ska självdö då inte läsarna hittar hit? Skulle vara intressant att höra vad ni andra bloggare och vad VK säjer om den saken. Om bloggen ska tas bort vill jag gärna bli förvarnad så jag kan hämta hem allt jag skrivit. Den är nämligen ett ovärderligt minnesstöd för mig. Hur åren förflyter.

Efter detta trevliga avbrott i arbetsdagen fick jag ny energi att söka manualen till myggmaskinen. Det börjar bli hög tid att aktivera den, även om vi inte sett många myggor hittills i år. Hur är det där du bor?

4 kommentarer

 1. inger

  Vad trevligt möte..du verkar ha haft Dom är guld värda och ger ett uppsving både för kropp och själ
  Har inte myggen dykt upp hos dig än.`?.Här har den fullkomligt exploderat fram.när värmen kom för några dagar sedan..å nedrans så bitsk är den OCH knotten med
  När jag känner av irritations frustration hänger jag upp mina tankar på fåglarna ..att dom behöver ju sin föda Men lätt är det inte alla gånger Vänliga hälsningar Inger

  • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

   Ja det var verkligen trevligt! Vi har ännu inte någon mygg att tala om, men fåglarna verkar klara sig bra ändå:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.