Helgen i bilder

P1180118

P1180097

P1180085

P1180110

P1180068

robb2

robb1

P1180027

guben1

En fin men intensiv helg är över. Beställningarna är skickade och jag är mör men nöjd. Helghandel gäster och födelsedagsfirande har denna helg innehållit. Och solsken i kubik. Gårkvällen firade vi R som fyllt 67 med en liten fest med de Sandvikenvänner som var på plats. Den energinivån som han har skulle man ha haft ett hörn av. Än ser jag i ögonvrån hur det glimmar varselgult utanför köksfönstret. Han jobbar på in i det sista. Vi blev också påminda om hur fort det kan vända och hur viktigt det är att vara rädd om sig själv och om varandra. Våra tankar går till en Umeåvän som ligger på sjukhus och vi hoppas att allt ska gå bra. Nu gör jag kväll och tänker njuta av ledig kväll i soffhörnet. Gokväll på er

2 kommentarer

  1. Haspelrullen

    Hälsa ett grattis från mig till R.

    Har du blivit vän med bländare och slutare? Jag ser att fotograferandet intensifierat. Stenar, stubbar, dimma varvad med solnedgångar. Fina bilder.
    Tjingeling

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Vidarebefordrat och klart! Han hälsar och tackar. Nej jag är fortfarande inte vän med kamerans funktioner, men jag knogar på. Jag börjar förså begreppen, men inte när/hur jag ska omsätta dem i praktiken. Men jag ger mig inte så lätt! Så fina bilder frugan lagt ut från en mysiga eldplats i trädgården. Det ser jättefint ut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.