Tiden rinner iväg….

Tiden går alltför snabbt. Löven faller och för varje dag bleknar höstfärgerna. Men igår fick jag en riktigt fin stund ute i sjön i min båt. Som vanligt så blir allting mycket mer intensivt från det perspektivet sett. Livet blir lugnare och mer kolsyrat på en och samma gång. Vykortet var ovanligt vackert och de här bilderna får bli en hälsning till en av våra vänner som ligger på sjukhus och läget är allvarligt. Fånga stunden här och nu mina vänner. Lev och älska som om varje dag vore den sista.

magisk

idags

renfana

4 kommentarer

 1. Maggan

  Hur kommer det sig att du skriver din blogg under ”Umeå” när du bor långt i Västerbottens inland och nästan i Norge?

  • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

   Hej Maggan! Jag har behållit bloggen av den enkla orsaken att jag varit Umeåbo i mer än 30 år, levt nästan hela mitt liv i Västerbotten och fortfarande är västerbottning i själ och hjärta. Jag har en stor oc trogen läsekrets som jag uppskattar mycket. Dessutom bor jag nu i Norrbotten vilket inte representerat i Vk och alternativet är då att lägga ner min blogg vilket inte varit aktuellt. Att välja orten Sorsele som är den geografiskt närmaste på den ”västerbottniska” sidan känns fel då jag inte har någon som helst anknytning där. Hur kommer det sig att du undrar?

 2. Birgitta

  Jag är så glad att du är kvar under Umeå, minns den korta period då du hamnade bland övriga och det var jättesvårt att hitta dig. Skönt att du fortfarande trivs med epitetet ”Umebo i förskingringen” ha nu en fortsatt fin helg i vykortet!!

  • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

   Tack Birgitta för uppmuntrande ord. Det betyder så mycket för inspiration att fortsätta skriva. Ha en riktigt fin helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.