Ända med förskräckelse

Vår lille kanonkille Leo besväras av klåda i andra änden. Syster Gunnel har inspekterat men har dåligt facit på hur det ska se ut i normalfallet. Det är ju inte varje dag man skärskådar sin svanslösa vän i aftonsången. Han brukar dessutom ha en tjusig ”lugg” som hindrar insyn men har nu börjat nöta bort den. Avmaskning är nyligen gjord. Spekulerar om den kemiska kastreringen kan vara boven. Nu får det nog bli ett veterinärbesök så det inte blir en ända med förskräckelse för lillgubben. Citerar ur Fablernas värld: Djuren har ju också känslor, djuren är ju också mänskor. Man vill inte att livet ska vara jobbigt för någon alls av vänner med två eller flera ben.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.