Förjuls…eller 4-hjulsdrift. Båda är bra

Startade tidigt för färd till mamma i Lycksele denna första söndag i advent. Förväntansfull och ordentligt utrustad för ensamfärd med såväl täckbyxor som värmeljus svängde jag ut på Silvervägen. Hade fint vinterväglag ända till Sorsele då det började snöa. Längs 363:an blev det riktigt jobbigt. Oplogat två djupa hjulspår i snön och ljudet då snön skrapade mot underredet av och till i 6 mil. Drygt.

Efter att de första 20 milen ha njutit av medhavda jul-cds hamnade jag vid 11-snåret mitt i radiogudstjänsten och fann mig snart euforiskt medsjungande i Hosianna, Det susar genom livets strid, och så grand finale med Gå Sion…
Nostalgin och sångarglädjen flödade även om den här något rostiga sopranen skulle fara väl av ett par duschar 5-56 i halsen.

Det är något med advents och förjulstiden som gör mig rörd och glad. Antar att jag har en stark förjulsdrift. Fyrhjulsdriften var även den min vän idag. Kom helskinnad fram och är nu där jag helst vill vara ikväll. Hos lilla mor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.