Kalenderdags igen

kalendergammal

Så är det dags igen för Gunnels barndomskalender under december månad fram till och med julafton. Ni är alla välkomna att följa min adventskalender som innehåller barndomsminnen från min uppväxt i Västerbottens inland under 60-70-talet. Efter en viss ambivalens om jag verkligen skulle ta den en sväng till, beslutade jag mig för att köra även i år då några av mina läsare peppat mig och ser fram emot kalendern.

Förutom mitt vanliga vardagsbloggande kommer jag nu varje dag fram tills julafton att ge dig ett barndomsminne med julanknytning. Från dig som känner igen dig, minns, eller på något annat sätt berörs av det jag skriver, önskar jag i gengäld att få ännu fler guldkorn i form av kommentarer, julrecept, tummar, eller kanske till och med att få ta del av något av dina egna julminnen.

För att locka dig att följa med kommer jag att någonstans i varje kalendertext att gömma en eller ett par stora bokstäver. Ett antal bokstäver bildar alltså en ordföljd tagen ur en julsång. Den sista bokstaven i strofen kommer först. Den person som först mailar det rätta svaret, samt namn och adress till mig på gunnel_f@hotmail.com kommer att få ett gott hemgjort julpris i form av min ljuvliga hembakade marsipanlimpa. Dessutom bjuds vinnaren möjlighet att få gästblogga ett eget julminne. Lycka till och varmt välkommen till min julkalender som börjar i morgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.