Julafton i vykortet

Vaknar såhär på juldagsmorgon med en bra känsla i kroppen. Vi fick en fin och härlig julafton med alla de typiska ingredienser som julen här uppe i tystnaden innebär. Tjocksockar och långkalsonger förutom alla sedvanliga julgrejer förstås. För ovanlighetens skull hade vi nollgradigt vilket innebar att den sedvanliga fisketuren upp på fjället blev väldigt behaglig. På Gunnels julaftonsgym blev det fastkörning med skoter i djup lössnö. Några fina fiskar senare blev det mat mat och mera mat, men innan dess julaftonskaffe med goda vänner här hemma. Så småningom, bara vi två, en kravlös kväll i soffhörnet, med mer god mat mys och små glimtar från barn och barnbarn i telefon och dator. Till sist paketöppning.

P1190886

julafton

julafton 1

julafton2

julgun

vitva

4 kommentarer

 1. Maja

  HUR söta?! =)

  God fortsättning till er i vykortet, och nån gång kliver jag in genom dörrn å det lär märkas.

  Kram å hälsning från ett snorhalt Skellefeteå

  • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

   På med broddarna kvinna! Här är vi nu skodda för värsta tänkbara blankföre. Ha nu ett gott slut och förstås ett riktigt Gott Nytt År!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.