Strömlös i Sandviken

strom

Vår efterlängtade lediga juldagskväll med inplanerad filmtajm all night long blev istället högläsning i stearinljusens sken till kompressorns morrande. En försenad kulklapp från Vattenfall i form av ett strömavbrott var mindre välkommet. Jag läste för R ur Expressen 7 maj 1945 som jag fick i julklapp av kära syster S. Mycket intressanta artiklar som jag kommer att återkomma till här i bloggen. Sedan blev det att sova i skift i soffan och turas om att koppla sladdar till butiksfrysar och flytta runt dessa fram till 03.30 när strömmen kom tillbaka. Idag är det snöstorm och kolonnkörning gäller över fjället. På Gunnels gym idag snöskottning, mera snöskottning och ännu mera snöskottning. Vi hoppas att strömmen sköter sig idag och att både ni och vi får en fin annandag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.