Det största undret

lillans

Idag har mitt sjunde barnbarn, en liten flicka fötts och det är lika mirakulöst och fantastiskt varje gång en ny liten människa kommer till världen. Sprillans ny, helt perfekt och mitt saltvatten svämmar över av glädje och tacksamhet. En liten rosa svamp skyddad av urskogens starka björknäver, inbäddad i värmande mossa och med en hyllningsbukett av friskt lingonris. Det får bli min välkomstbukett till den lilla nyfödda tjej, min dagsfärska dotterdotter som kommer att bära generationers hemligheter, livets mysterier och framtidens hopp i sina små händer. Grattis till Bella Jesper och Ville.

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Visst är varje liten ny medborgare ett under!! Hoppas nu att allt går bra nere i Göteborg, många styrkekramar!

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Nu känns det bra. Min dotter får lämna sjukhuset idag och jag är så tacksam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.