Friskvårdstimmen

rodings

Att rymma iväg ett par timmar före jobbet för lite morgonfiske är det som sätter guldkant på mitt liv. Som en form av meditation. Den stora tystnaden jag och ett ljudlöst litet spö i stilla koncentration där tid och rum är oväsentliga. Idag hade jag en storing som bökade lite med mitt tålamod…innan den slutligen satt på kroken.Revitaliserad återvände jag till hemmet och jobbet med hjärnan full av frid och endorfiner.

2 kommentarer

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Hej Isak!

      Kul att du följer bloggen. Återkommer snart med fina bilder. Har varit lite lam på att fota och mixtra, men nu kommer en strålande fin årstid!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.