Förbi

P1220854

P1220852

Nu är midnattssolens tid förbi för denna gång. Livet går vidare men inte utan att ett visst vemod infinner sig och en viss besvikelse över att man inte tagit alla de tillfällen som givits att njuta av dess närvaro. Till och ned Björntoppen hade fällt upp sin kapuschong när jag vid midnatt kom hem från fisketuren kall och frusen. 6 plusgrader och en lurvig dimma som visade sig i älvmynningen och kring stugorna. Ta vara på sommardagarna.

2 kommentarer

  1. Carin Lökken

    Visst är det så. Vemodet börjar komma smygande. Fast man vet vad det beror på,så tycker man sej inte ha förebyggt det tillräckligt. Står det i relation till förväntningarna man hade??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.