Källans öga

P1250856
Jag kom där gående bland bergen. Våra blickar möttes och jag blev stående blick stilla, helt tagen och betagen av djupet jag såg. Av skärpan, stillheten och tålamodet i den lilla källans öga. Förstod att här finns oändlig tid, visdom och läkedom. Tidens brus tystnade. Och jag inväntade fridfullheten och kände mig sedd, älskad och ett med det lilla i det stora eviga.

2 kommentarer

  1. michael forsberg

    Hej!Det är inte bara källan som är magisk,så är även du som människa med magiska texter å bilder:-) Sköt om er.

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Tack Michael Den där källan berörde mig så starkt. Än i denna dag. Det var ett magiskt möte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.