De röda

rodings

Här är det full vinter i naturen. Men en och annan vårfågel finner sin väg hit ändå och ser lite bekymrade ut där de sitter i lä och väntar på bättre tider. Fisket har inte varit på topp denna vårvinter enligt våra fiskande gäster som provat lyckan lite överallt. Själv får jag en och annan och det känns lika lyxigt varje gång  att kunna hämta sin lunch ett stenkast härifrån. Men våra säsongströtta hjärnor kan nog behöva alla essentiella fettsyror som går att fånga. Den här rödingen beredde mig stor glädje en majdag förra våren.

Idag håller vi i hatten i hårdblåsten, dricker förmiddagskaffe och för egen del längtar jag förstås ut med mina vänner kameran och fiskespöet. Kanske  jag får sällskap på fjället av R om det lugnar sig med blåsten. Ha en fin dag alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.