Ögonblicket

dagen

Som med livet. Gnistrande sol på topparna och mer kyligt på skuggsidan. Skönhetsupplevelser som får oss att dra efter andan och brusar som champagne i stunden.

Ett rått töcken drar förbi emellanåt och tränger genom märg och ben. Lämnar oss skälvande stela och tveksamma om färdriktningen är den rätta. Och i de kyliga dalarna är det ännu bottenfruset och understundom mörkt.

Livet är emellanåt skrovligt och tunggått mellan de mjuka mossfläckarna där vi vill vila, skratta och bli famnade – öppna för kärleken och möjligheterna – medans solen lyser genom våra slutna ögonlock, färgar livet rosa och där vi njuter av ögonblicket.

Men alltid vackert likväl, hela tiden omväxlande och aldrig någonsin tråkigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.