Förr än vi anar…..

P1270102

Tvära kast i klimatet här. Från att ena sekunden bjuda på nästan stilla sommartemperaturer så drar plötsligt rådimman in vinden vänder och det blir isande rått och kallt. Det kännas som att höstfärgerna kommer att blekna snabbt nu. Endera dagen lär vi få den första frosten och sedan kan det gå snabbt. Det är inte utan att man börjar fundera så smått på isfisket och alla dess fröjder. Förr än vi anar så är vi där.

3 kommentarer

  1. Henny Lindgren

    Nu är det soligt och varmt igen och vägarna lockar. Är er camping öppen för en övernattande husbil med förare den 28/9? Tänker i morgon ta mig upp till Arjeplog, sova över där och åka upp till norska gränsen i sakta mak i övermorgon. Kunde ju vara kul att stanna till hos er då jag lite sporadisk (måste jag erkänna) följer din blogg och gillar dina fina bilder från fjällvärlden.

    • Gunnel Hedman (inläggsförfattare)

      Henny! Jag har varit bortrest och såg ej din fråga förrän nu. Antar att du redan passerat. Titta in en annan gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.