Toppenmedicin

senastoppen

Den här årstiden med blåsväder och baciller kan vara lite vansklig. Åkte på nåt bihåleelände efter helgen och fick lov att ställa in mitt första föreläsningsuppdrag i Norge. Trist!  Turligt nog bjuder naturen på uppmuntrande små magiska ögonblick alldeles från köksfönstret eller altanen. Denna ljuvliga Björntoppsbild togs i strumplästen från altanen härom dagen. Man kan bli frisk för mindre!

En kommentar

  1. Roland Larsson

    Vilken fantastisk bild – en bild som får mig att längta, längta till fjällen. Att som jag bor vid kusten också kan producera bra bilder ibland blir mer som ett substitut, det största, det innerligaste, det med mest känsla finns ändå inom fotografen och var den älskar sitt motiv mest. Tack för den bilden – den lyfte mitt nu ganska nedsatta Novembersinne till bättre och mer positiva nivåer.
    En betydligt gladare Roland /Hej

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.