Vykortsförsäljning

vlcsnap-2019-01-28-13h11m26s166

Så går åren och tiden fortare än man anar. Minns den där januaridagen när jag såg flygbilden av Sandvikens Fjällgård för första gången. En plats jag aldrig besökt men det uppstod kärlek vid första ögonkastet och efter många turer bröt vi upp från Umeå och  begav oss norrut mot en  spännande framtid. Varje morgon har jag vaknat här med  förundran och glädje att vara leva och bo mitt i denna fantastiska miljö. Vår ursprungliga plan att i minst 5 och mest 10 år verka, utveckla och njuta av denna plats kommer vi att hålla oss till. Nu har vi lagt ut Sandvikens Fjällgård till försäljning hos fastighetsmäklare. Blandade känslor men det känns ändå rätt.

4 kommentarer

   • Hexanmexan

    Jadu=) antar att ni inte vill lämna skog sjö och fjäll helt å flytta åt shtaan?

    Själv har jag en väl uträknad plan för att avveckla mig själv och mitt/vårt från nuvarande sammanhang. Inom 3 år hoppas jag detta realiserats. Det är så skönt med målbild!!

    Ha det bra vackra själ och hoppas du fortsätter blogga! Dina bloggar har varit för mig till just det du tänkt? eftertanke skratt igenkännande längtan nostalgi och humor!

    • Gunnel Hedman (inläggsförfattare)

     Visst är fjällvärlden beroendeframkallande. Men det finns många paradis i världen. Vi får se vart det bär:) Bra plan du har! Målbilder är bra grejer. Bloggandet har mattats, men då och då tar jag fram den osynliga pennan:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.