Valkarnas tid är här

Nu är det snart dags att fira säsongsavslut – med att sätta oss ned, titta på varandra ta ett djupt andetag och lyssna på den där tystnaden som man nästan glömt hur den lät. Endast de våryra småfåglarna kvittrar ystert. Inte ett skoterljud så långt örat når. Årets intensivaste säsong är snart över, campen är nästan tom och vi har överlevt med både nerver och lårbenshalsar intakta. Men visst är vi möra. Så är det bara. Nu börjar vägturisterna snart droppa in. Husbilar husvagnar och övernattningar på väg till eller från Norge.

För oss börjar istället en intensiv arbetsperiod utomhus. Valkarnas tid. Krattorna går varma, det planteras och rustas för sommaren.  Och Ikväll firar vi nog med ännu en liten biltur längs Silvervägen. Att se djuren och naturen vakna till liv är härligt och ger energi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.