Ett annat paradis

gautoq

 

Nu har vi avslutat vår tid i Sandviken efter 9 år av hårt arbete och ljuvliga stunder på den fantastiska platsen. Vi har välkomnat nya ägarna  och flyttat till nästa vykort i Laisdalen. Dit vi egentligen hade tänkt styra kosan för 10 år sedan. Nu är vi här och gläds med varandra över den tid i ett lugnare tempo som bjuds. R blir pensionär på riktigt och själv tar jag det lugnt och ledigt ett tag för att fundera på framtiden och för att få ordning på hälsan. För närvarande är det här och nu som gäller. Möjligheterna att träffas och umgås med familj och vänner blir obegränsade. Och likaså möjligheten till att själva få tid att utforska denna fina fjällvärld och allt vad den erbjuder.  Fisket finns alldeles utanför knuten. Pianot står på plats och pennan är vässad för skrivande när inspirationen kommer. Just nu puttrar förmiddagskaffet, solen skiner, fåglarna kvittrar och harmonin är komplett

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.