I augustikvällen

utsikt

Efter att ha varit på resande fot är vi åter hemma i Gauto. Hemma i Gauto… Försöker vänja mig vid att säja det. Frid ro och uppackning står på agendan. Sol regn och vackra vyer är även här vår vardagsmat. Förmiddagskaffe tillsammans känns fridfullt och bra. De så nyligen nedpackade banankartongerna känns redan som främlingar. Lilla julafton att packa upp dem en efter en. En ny chans att väljas om för tingen. precis som att starta på ny kula sent i livet. Man måste välja allt på nytt igen. Eller välja bort.  Fundera vart de 32 åren tagit vägen sedan dagens födelsedagsbarn Isabelle föddes. Det känns som 15. Ta vara på livet och dagarna min vän.

3 kommentarer

 1. Henny

  Jag har följt din blogg sporadiskt under åren och vet i stora drag vad som hänt från ditt första besök i stugan i Gauto till Sandviken och tillbaka till Gauto igen. Eftersom vi har en stuga lite högre upp efter vägen har promenaderna ofta varit upp till Adolfström eller ner till Gauto. Kallkällan ni har i närheten har vi också hämtat vatten från ibland. Jag tycker det är väldigt vackert ute på er lilla udde. Hoppas att ni nu får tid att njuta av hösten och tillvaron vid den vackra Mittisjön. Kram/Henny

  • Gunnel Hedman (inläggsförfattare)

   Tack för en fin hälsning Henny! Ja märkligt hur livets turer tar en. Vattnet från kallkällan är gudomligt gott och rent generellt gör naturen och omgivningarna gott för människan. Nu har vi tid att njuta men har nästan glömt hur man gör när man lägger måstena åt sidan:) Tids nog. Allt gott! Gunnel

 2. Carita Löfgren

  Hej.
  Jag har länge följt din blogg . Helt fantastiska inslag.
  Jag sjunker in i det du skriver och njuter.
  Vilket jag tänker beror på att mina upplevelser påminner i mångt och mycket om det jag själv haft förmånen att uppleva.
  Utifrån att jag växt upp i ett krontorp mellan Lycksele och Norsjö. Är tacksam för att fått uppleva det enkla , och så många händelser och situationer ex hemmet , julen , skolan .
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.