Snö – eller inte?

Säga vad man vill om snö – ljust och fint blir det! Och som en speciell stämning.

Fast så mycket som på bilden behöver jag inte. Tänkte skriva “inte än i varje fall”, fast egentligen behöver jag inte så mycket nå´n gång. Ett litet lager som idag kan tolereras, särskilt om solen lyser på det hela som idag.

Under vita häxans tid i Narnia var det vinter hela tiden. Men aldrig jul! Har tänkt på det ibland hur konstigt det skulle vara. Jag menar – även om vintern skulle avlösas av vår, sommar, höst, men julen inte skulle komma någonstans där i mitten (nåja, lite innan). Nog skulle det vara skumt? Och ganska mörkt – trots snön som lyser upp. När det finns någon!

Fast snöar det mer kan jag kanske ta fram sparken? Helt fel känns det inte med vinter!

Snö i vår trädgård ett tidigare år.

Från förra julen hemma hos oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter