Vådan av att gå på loppis!

Visst är det hemska färger? Båda två! Och tillsammans blir det verkligen hemskt! Eller hur? Köpte dem ändå på loppis häromdagen – 5 kr styck var ju inte så mycket. Speciellt för den här specifika designen.

Så lyckade jag med konststycket att bara köpa en endaste plåtburk. Inte illa – jag med mina plåtburkar! Sen blev det regentlängd i en trevlig rulle. Med samtliga svenska regenter fram till 1973, då Ica-kuriren gav ut rullen med illustrationen. Är lite svag för den här typen av rullar.  Nej då – den var inte dyr den heller. Riktigt billig faktiskt, precis som det fina lilla tittskåpet.Det är just det roliga med loppis, att hitta det lite annorlunda – till fyndpriser!  Fast det förstås –  nu har jag ännu fler saker som jag inte behöver. Och färgen på tekannorna är verkligen inte min smak, men jag gillar modellen! Kan man färga tekannor?

Nejdå! Jag prövade aldrig att färga! Jag hade den här sen förut – även plåtburken!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter

Sidor