När det snöar!

Idag har det snöat i Maryland!

Det berättade en fb-vän! De hade stängt skolan där hennes barn går. Det brukar de göra ibland när det snöar. Hon är från Sverige så hon tycker det är lite konstigt. Och när det är några minusgrader får barnen stanna inne på rasten. Min fb-vän vill hellre att hennes barn fick gå ut, hon tror de skulle må bra av det, även i några minusgrader. Det tror jag också!

Hon har tagit några bilder också. Fina bilder, eftersom hon är en duktig naturfotograf. Men särskilt mycket snö är det inte, det kan man se. Ett par andra fb-vänner från östra USA har också nämnt om snön. Men de tror den ska smälta bort imorgon.

Tänk om vi skulle göra så, här i Sverige! Låta barnen stanna hemma då det blir lite snö, menar jag! Då skulle det inte bli så mycket till skolgång. I varje fall inte här i Umeå-trakten. Och hur skulle det då bli – för både barn och nation?

Här hemma är man  glad då det töar om dagarna, eller åtminstone är lite dagsmeja. Snön är faktiskt borta från bordet och stolarna här nedanför nu. Och snöhögen är lite mindre än på bilden.

Snart kan man sitta på trappan i solen vid eftermiddagsfikat! Det – ser jag fram emot!

En kommentar

  1. signe

    ja, vad skulle hända om barnen stannade hemma? Kanske skulle det vara bra då föräldrarna kan uppfostra dem och de slipper bli hjätntvättade. 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor