Mellandag(ar) och Omflyttning!

Gillar mellandagar!

Även om det bara blir en – som idag! Och även om det blir en hel del kontor – som vanligt. Så blir det ändå tid till en del annat. På ett lite avslappnat sätt dessutom. Man behöver inte tänka så mycket på att hinna till en viss tid och så, så mycket…. 

Det blev till och med lite om-möblerat. Nåja, inga stora möbler, men några saker på golvet fick lite nya platser. Plus en del på väggarna! Som en tavla jag länge velat ha på en plats där jag ser den lite bättre…

Och äntligen fick vi en lite mer ordentlig plats till avgående post., och saker som ska ut till muséet, eller någon ska ha eller så… Ja, ni vet!

Förhoppningsvis slipper vi att ha post- och dyl-saker i högar på golvet runtomkring i fortsättningen…

 

Fossilen i lilla hyllan fick flytta in i skåpet med glasrutor bredvid. Så skulle man ha allting, så slapp man att damma. Och på "hushyllans" plats hängde jag tavlan jag nämnde om, ett loppisfynd. Har tyvärr ingen bild på den just nu, men det är en sån där gammal fin med ett Bibelord, skrivet  med vackra bokstäver.

Och urnan, som mest bara undertecknad i familjen tycker om, får flytta upp till en plats mindre i fokus.

Allt det här fick flytta omkring till olika platser…

Och korgen med kuddar och lite annat lyfte jag fram dit istället! Om nu någon tycker allt det här är roligt att veta…

Ja, varför berättar man såna här saker egentligen? Kanske vore det bättre att möblera om lite grand i sina tankar! Det vore kanhända roligare för andra att få veta! Än att en tiger byter plats i vårt vardagsrum!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Sidor