Ibland blir det bara lite för mycket…

Snart har dessa båda knoppar slagit ut (en av dem har faktiskt redan gjort det). Då ska jag fota det och berätta om det här i bloggen och på facebook!

Fast det vet jag egentligen inte om jag ska göra. Funderade bara över om jag skulle följa mainstream och berätta i förväg vad som snart ska hända. Som igår till exempel – då fick jag ett brev om att jag ska få en enkät om ett par dagar. Jag är slumpmässigt utvald och det är frivilligt att fylla i den osv….

Som att det inte räcker med att jag kommer att få ett brev med en enkät om ett par dagar. Förstår inte riktigt syftet – att förbereda mig för vad? Jag blir knappast mer intresserad av att fylla i den, snarare tvärtom! Tänk ändå på vad det måste kosta extra att skicka ut "för-brevet" – i porto, personal-kostnad etc – och tid är som bekant också pengar. Det tog ju lite tid för mig också att öppna och förvånas, även om den tiden inte var särskilt lång – men ändå!

Eller som Aktuellt numera! Där typ halva nyhets-timman går att berätta vad nyheterna ska handla om, om en stund. Tänk om man istället bakade in lite andra nyheter på den tid det går åt att informera om detta – något av allt det som man aldrig får höra något om!

För det måste ju finnas sådana. När jorden är så stor och nationaliteterna  så många… Brukar ibland se sammanfattningen på fem minuter på slutet. Där kommer hur som helst det mesta med. (Jodå, det vet jag – för jag har tittat på hela ibland också, när jag har något annat att jag kan göra samtidigt. Som att vika tvätt, lösa korsord eller något annat som hur som helst behöver bli gjort.)

Och så där är det på en massa olika områden! Visst kan det vara bra ibland med kunskap om vad som snart ska hända. Som att man behöver förbereda sig mentalt, eller rent praktiskt göra några förberedelser. Men när det bara blir meningslösa upprepanden så känns det, minst sagt, lite för mycket!

Och när det gäller irisen ovan, så vet jag faktiskt inte i nuläget om jag kommer att fota och visa. Jag vet bara att även den sista knoppen kommer att slå ut. Och det är jag glad för!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
Etiketter
Sidor